Magamról:

Kedvtelésből kezdtem dalszövegeket fordítani. Már évekkel ezelőtt is előfordult (sajnos nem találom őket), de a Nightwish Imaginaerum albuma késztetett arra, hogy újra dalszöveget fordítsak.

Videókat is készítek hozzá fotókkal, fimrészletekkel, ahogy én asszociálok a dalok szövegeire. A szövegek nem csak fordítások, hanem valóban dalszövegek. Ha van kedved énekelheted is őket. Van jópár karaoke változat is a honlapomon.

A dalok választásánál csak az számít, hogy megtetszik-e, a stílus nem. Nagyon jól megfér nálam minden stílus, csak jó legyen.

Oldalamon a Nightwish Imaginaerum egész albumának , és a többi albumról is számatalan dalszövegfordítás videóját, és több szám karaoke változatát is megtalálod.

A választék egyre bővül: A Sonata Arctica, Blackmore' s Night, Adele, Tarja Turunen, Within Temptation, The Rasmus, Blind Guardian, Swallow The Sun, Queen és más kedvenc előadóm dalszövegfordítás videóját megnézheted. És egy magyar is, a Compact Disco euroviziós dala

Ha van olyan dalod, amit szeretnél magyarul énekelni, de nem találod a neten, küldd el nekem a szövegét és a Youtube linket és ha tetszik a dal, megcsinálom a fordítást.

palex email Ha emailt szeretnél küldeni, kattints ide

 

ÉS TÉRJ BE HOZZÁM MÁSKOR IS!